5de editie online-event “Quiz Night”

Xperience Events Vzw uit Tessenderlo organiseert voor de 5de keer de populaire online quiz, “Quiz Night”. De organisatie had tijdens de covid-pandemie dit online concept gelanceerd om mensen een zorgeloze- en aangename avond te bezorgen.

De organisatie Xperience Events Vzw is 1,5 jaar geleden gestart met de organisatie van online-events. Door het succes het concept “Quiz Night” groeide de interesse om ook andere (online) initiatieven te organiseren.

Op 20 november ’21 om 19u30 organiseren we de 5de editie van dit concept. We pakken dit keer opnieuw uit met een reeks visuele- en technologische vernieuwingen om het spelen nog aangenamer te maken. Dit event wordt georganiseerd om mensen een zorgeloze- en aangename avond te bezorgen.

Inschrijven

Dit keer werken we met voorinschrijvingen. Het inschrijvingsformulier dient ingevuld te worden om de inschrijving compleet te maken. Dit formulier is te vinden op de facebookpagina van Xperience Events.

Vanaf 19u30 is iedereen van harte welkom bij onze online Quiz. Deze wordt live-gestreamd via de sociale media van Xperience Events.

Gepubliceerde artikels