Het DNA van een evenement

De leukste ervaringen in jouw leven beleef je niet alleen meer samen met anderen. Daarom bouwen wij evenementen op zodat jij een ervaring krijgt dat jij samen met jouw vrienden, familie en collega’s kan delen en nog lang over kan navertellen.

Om die ervaring te creëren zetten wij in op het waarmaken van jullie specifieke verwachtingen en behoeften. Daarom is jullie inspraak voor ons erg belangrijk. Jullie kunnen jullie stem laten horen via onze sociale mediakanalen. Wij gaan dan daarmee aan de slag zodat wij jullie de beste ervaring kunnen bieden. Wij gaan dan daarmee aan de slag zodat wij jullie de beste ervaring kunnen bieden.

Wij werken ook samen met competente teamleden en gaan langdurige samenwerkingen aan met partners om jullie een optimale en kwaliteitsvolle ervaring te kunnen geven.

Ons verhaal

De oprichters van Xperience Events zijn Lukas Vanderheyden en Jurgen Renders. Deze twee jonge ondernemers hebben elkaar leren kennen in het eerste leerjaar van de lagere school. Samen zetten ze de speelplaats toen al op stelten met zelfbedachte evenementen en activiteiten.

Na de lagere school waren de twee vrienden elkaar wat verloren geraakt en hebben elkaar teruggevonden tijdens de eerste lockdown van de COVID-19 crisis. Samen hebben ze tijdens die lockdown online-evenementen voor medestudenten. Door de warme reacties en steun die de twee vrienden hebben gekregen van de samenleving, zijn ze blijven doorgaan met het organiseren van evenementen met unieke ervaringen.

Meet The Team

Achter elk evenement staat een sterk organisatieteam! Ontdek hieronder al onze medewerkers.

Lukas Vanderheyden

Co-founder en productieleider

- Zakelijke leiding
- Productieleiding evenementen
- Communicatie

Jurgen Renders

Co-founder en financieel manager

- Zakelijke leiding
- Financiën en boekhouding
- Communicatie

Kirsten Verachtert

Allround eventmedewerker

Robbe Wuestenbergs

Resident DJ & Artist coördinator

Tim Janssenswillen

Veiligheid en preventie

Jitse Bernaerts

Communicatie en marketing

Stijn Adams

Tech. expert

Rosalie Beyens

Artist Coördinator

Subscribe Now

Don’t miss our future updates! Get Subscribed Today!

©2022. Xperience Events vzw. All Rights Reserved.