Klik en ontdek

Wat heb je nodig?

Toegankelijkheid

Infopunt

Alle informatie over deze wandeling kun je aan het Bosmuseum in Gerhagen terugvinden. Op deze website vindt u al de informatie nog eens terug.

Openingsuren:
Alle dagen open van 10u45 tot 17u00

Het startpunt

De wandeling start aan de het Bosmuseum in Gerhagen - Tessenderlo. Om te starten ga je het Bosmuseum binnen en krijgt u een rugzak met gadgets mee. Deze heb je nodig om de opdrachten uit te voeren. Na de wandeling lever je deze rugzak opnieuw in.

Adres: Zavelberg 10, 3980 Tessenderlo

Update 1/07: Tijdelijk onbeschikbaar

FAQ

Most frequent questions and answers

Je kunt gratis deelnemen aan deze wandelingen. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om aan de wandeling deel te nemen. 

Elke wandeling beschikt ook over een eigen infopunt waar je terecht kan voor informatie en materiaal om de opdrachten tijdens de wandeling uit te voeren.

Tijdens de wandeling moet je opdrachten oplossen. Onderweg kun je qr-codes terugvinden die je moet scannen met je smartphone. Na het scannen krijg je toegang tot de opdracht en dien je deze via uw smartphone op te lossen.

Goed nieuws!! Dit kun je GRATIS doen. Maar je kunt ook kiezen om voor 25 euro per persoon een Walk and dinner* te doen in een deelnemende horecazaak. Klik op de reservatieknop om de opties te zien.

* Navigame Wandeling + Xperience-menu

Let op! Xperience Events behoud het recht om prijswijzigingen en wijzigingen in het menu door te voeren wanneer nodig.

Er zijn geen prijzen te winnen. Als je deelneemt aan een wandeling kun jij wel de waarheid te weten komen over het mysterie waar het om draait.

Dat is al een hele grote overwinning!

Om een reservatie te maken voor de walk and dinner in Ham klik je op de knop reserveren. Daarna kun je zelf de datum, tijdstip en het aantal gasten doorgeven. Van zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, kijken we of er een tafel beschikbaar is.

Als de reservatie aanvaard is sturen we je een bevestigingsmail met alle informatie ivm de menu en de betaalgegevens. Na het ontvangen van de bevestigingsmail dient u zo snel mogelijk het vernoemde bedrag door te storten naar het opgegeven rekeningnummer. Er kan ook via Payconic betaald worden.

Veel wandel -en eetplezier!!

partners