Klik en ontdek

Wat heb je nodig?

Toegankelijkheid

Infopunt

Alle informatie over deze wandeling kun je aan het startpunt verkrijgen. in De Vuvuzela in Oostham. Deze info kun je op deze website ook terugvinden.

Openingsuren:
Alle dagen open van 10u45 tot 17u00

Het startpunt

De wandeling start aan de Vuvuzela in Oostham. Vanaf de parking van deze horecazaak zal je de bordjes van het wandelnetwerk van Ham moeten volgen. Aan het startpunt vind je een bord met een wandelkaart en informatie over de wandeling. Download alvast de wandelkaart.

Veel wandelplezier!

Adres:Tuinstraat 1, 3945 Ham

FAQ

Most frequent questions and answers

Je kunt gratis deelnemen aan deze wandelingen. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt om aan de wandeling deel te nemen. 

Elke wandeling beschikt ook over een eigen infopunt waar je terecht kan voor informatie en een GRATIS wandelkaart.

Tijdens de wandeling moet je opdrachten oplossen. Onderweg kun je qr-codes terugvinden die je moet scannen met je smartphone. Na het scannen krijg je toegang tot de opdracht en dien je deze via uw smartphone op te lossen.

Goed nieuws!! Dit kun je GRATIS doen. Maar je kunt ook kiezen om voor 25 euro per persoon een  Walk and dinner* te doen in De Vuvuzela. Klik op de reservatieknop om de opties te zien. Deze optie is tijdelijk niet beschikbaar.

* Navigame Wandeling + Xperience-menu

Let op! Xperience Events behoud het recht om prijswijzigingen en wijzigingen in het menu door te voeren wanneer nodig.

Er zijn geen prijzen te winnen. Als je deelneemt aan een wandeling kun jij wel de waarheid te weten komen over het mysterie waar het om draait.

Dat is al een hele grote overwinning!

Om een reservatie te maken voor de walk and dinner in Ham klik je op de knop reserveren. Daarna kun je zelf de datum, tijdstip en het aantal gasten doorgeven. Van zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, kijken we of er een tafel beschikbaar is.

Als de reservatie aanvaard is sturen we je een bevestigingsmail met alle informatie ivm de menu en de betaalgegevens. Na het ontvangen van de bevestigingsmail dient u zo snel mogelijk het vernoemde bedrag door te storten naar het opgegeven rekeningnummer. Betaling met Payconic is mogelijk.

Veel wandel -en eetplezier!!

partners